23 خرداد 1401

ارسال لایحه و مطالعه ان در مراجع قضایی و نحوه ارسال لایحه؟

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ۳ نفر دریک دادخواست با اتهام فروش مال غیر زمین از بنده شکایت کردند درمقابل بنده درشکایت هایی مجزا از یکیشون به اتهام کلاهبرداری ازطریق رمالی واز نفر دوم کلاهبرداری از طریق جعل عنوان وکیل پایه یک دادگستری واز نفر سوم به عنوان جعل عنوان کارآموز وکالت شکایت کردم،موضوع شکایت این ۳نفر ازمن وشکایت من از این ۳نفر یکیه ودرمورد قولنامه های زمینی میباشد که ازمن به جهت انجام کار حقوقی گرفته بودن این ۳نفر بصورت مجزا حالا میگن خریدیم ازت ،که شکایت فروش مال غیر این ۳نفر ازبنده و۳شکایت کلاهبرداری بنده از این ۳نفر به بازپرسی ارجاع شده وهگی تجمیع شده برای رسیدگی دربازپرسی،الان شرح ماجرا طولانیه یعنی برای هریک از این ۳ شاکی لایحه نوشتم بصورت مجزا وهر لایحه حدود ۵برگ آچار شده یعنی ۳تا لایحه ۵ برگی که بشود ۱۵ برگ توضیحات بنده میباشد آیا میتوانم در جلسه رسیدگی دربازپرسی به ازای هرنفر یک لایحه ۵صفحه ای به بازپرس بدم آیا بازپرس موظفه مطالعه کنه؟نمیتونه بگه نخیر قبول نمیکنم یا مطالعه نمیکنم همینجوری از من چندتا سوال بپرسه؟من میتونم درجلسه رسیدگی دربازپرسی حاضر بشم وبگم حضور ذهن ندارم وموضوع بسیار طولانی وپیچیده میباشد لایحه هامو مطالعه کنید؟آیا باید قبول کنه؟واینکه حضورا لایحه ها و مدارکمو به بازپرس بدم؟یا ازطریق خدمات قضایی باید ثبت کنم؟سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ طرفین دعوا میتوانند در جلسه رسیدگی حضور پیدا کرده و یا از طرف خود لایحه ای دفاعی جهت بیان توضیحات ب مراجع قضایی ارسال دارند مشخصا لوایح مییایست توسط مراجع قضایی ب دقت بررسی گردد تا حقوقی از طرفین تضییع نگردد حتی زمانی ک اصحاب دعوا فرصت حضور در جلسات رسیدگی را نیز ندارند لوایح میتوانند در مقام دفاع کارگشا باشند بنابر این امکان بی تفاوتی نسبت ب انها وجود ندارد در خصوص قسمت دوم سوال نیز بله کلیه اوراق قضایی اعم از لوایح و... میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی ب مرجع رسیدگی کننده اعم از دادسرا و دادگاه ارسال شوند تا مورد رسیدگی قرار گیرند موید باشید