25 خرداد 1401

سوالات امتحانی دانشجویان ...

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

هواپیمایی با تابعیت کشور امریکا،بر فراز آسمان ایران توسط تعدادی از اتباع کشور فرانسه ربوده شده و در حین این ربایش فردی که تابعیت کشور المان را دارد با ربایندگان درگیر و این درگیری باعث به قتل رسیدن فرد آلمانی می‌شود و همچنین باعث ضرب و جرح برخی از مسافران که تابعیت ایران را دارند،می‌شود،به نظر شما در این موضوع و برای رسیدگی به این پرونده کدام کشور و کدام دادگاه صالح به رسیدگی می‌باشد دلیل انتخاب خود و همچنین دلیل رد سایر کشورها و دادگاهها را به صورت مستدل بیان بفرمایید .

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از نظر سرزمینی ایران به رسیدگی در مورد فقط ضرب و جرح و قتل اگر در ایران دستگیر یا فرود اید