26 خرداد 1401

امکان مطالبه وجوه و استرداد اموال از کلاهبردار؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام،ببخشید میخواستم ببینم کسی که متهم به کلاهبرداری از تعاونی شده و پول میگه ندارم و پرداخت نمیکنه و املاک خریداری شده به نام اقوام زده چگونه باید اثبات بشه و اموال پس گرفت. متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ میبایست بدوا طرح شکایت کنید و خواسته شما مشخص باشد شخص اگر مدیون مالی باشد یا قرار ب استرداد اموال باشد در نهایت با طرح شکایت و رای دادگاه ملزم ب اجرای مفاد رای خواهد بود رای دادگاه ضمانت اجرایی دارد و در نهایت شخص محکوم اگر بدان اعتنا نکند جلب و حبس خواهد شد اگر اموالی را با کلاهبرداری ب اشخاص دیگر منتقل کرده با طرح شکایت و اثبات موضوع ملزم ب رد اموال خواهد شد همچنین اگر محکوم مالی بوده و با معامله صوری اقدام ب انتقال املاک کرده معاملات قابل ابطال و املاک قابل استرداد هستند سوال بسیار کلی مطرح شده لیکن انچه ک محرز هست اینکه باید برای مطالبات خود طرح دعوای حقوقی یا کیفری کنید و رای دادگاه هرچه باشد ضمانت اجرایی خواهد داشت اگر ابهام و سوال دیگری هم هست از طریق مشاوره تلفنی با احدی از متخصصین سایت راهنمایی دقیقتر دریافت نمایید موید باشید