26 خرداد 1401

قتل پدر ب علت اذیت و ازار چه حکمی دارد؟

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من پدرم بیش از حد خانواده رو اذیت میکنه دیگه تحمل ندارم اگه بخوام بکشمش خانوادمم تایید کنن که بر اثر اذیت شدید این کارو کردم حکمم چیه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حکم قتل عمد قصاص نفس هست و دلیل مذکور مبنی بر اذیت و ازار خانواده نیز عذر موجه و قانونی برای ان و موجبی برای منتفی شدن مجازات نخواهد بود اگر اذیت و ازار مبتنی بر توهین،تهدید،ضرب و شتم و دیگر عناوین مجرمانه هست شکایت کنید تا رسیدگی صورت گیرد و الا با مبادرت ب عمل مذکور مجازات سنگینی در انتظار شما بوده و بعلاوه قتل پدر از موجبات محرومیت از ارث هست موید باشید