28 خرداد 1401

امکان محکومیت متهم با اسکرین شات وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام من ازیه نفر بابت تهدید توهین مزاحمت تلفنی شکایت کردم واونم ازمن شکایت نمودن وقاضی هردومون مقصر قلم داد ومنجرب تعهد دوطرف شد حالا من بعد طرف مقابلم باز تو واتساب تهدید توهین کردن وبعد پیامک هاشون پاک کردن وقبل اینکه دلیت اکانت کنه من اسکرین گرفتم وشکایت کردم و بازپرس پرونده ارجاع داد بع پلیس فتا ولی چون پیامک هاش پیش من پاک شده بودن اصالت سنجی نشد ومنم‌ مراجعه کردم پلیس فتا گفتم پیامک هاشون پاک شدن واصورت جلسه کردن فرستادن برادادگاه حالا قاضی پرونده دستور تهیه رونوشت ازاوراق پرونده استنادی داده وگفتن دادگاه خودش انجام میده ایا من باهمین اسکرین شات های که دارم و پرونده قبلی و تعهدی که باهم دادیم پیگیری کنم براقاضی قابل استناد هستش که متم احضار کنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مبنای تصمیم گیری و صدور رای مقتضی در دادگاه،مستندات ارائه شده توسط اصحاب دعواست نظر کارشناسی پلیس فتا هرچند دارای اهمیت بسیار زیاد هست اما در نهایت برای دادگاه طریقیت دارد و دادگاه میتواند با استدلال ان را تایید یا حتی رد کند بنابر این میبایست منتظر رسیدگی ب پرونده وفق ادله و قرائن ارائه شده باشید اسکرین شات میتواند بعنوان اماره ای منجر ب حصول علم قاضی شود و امکان محکومیت متهم علی الخصوص با سابقه تعهد قبلی وجود دارد منتهی نظر دادگاه و نتیجه پرونده قابل پیش بینی نیست و بستگی ب استدلال و نظر قاضی پرونده دارد چیزی ک مشخص هست اینکه اسکرین شات و دیگر ادله و قرائن نیز در بسیاری از موارد سبب علم قاضی ب وقوع جرم شده لذا میشود ب محکومیت متهم در دادگاه امید داشت موید باشید