29 خرداد 1401

قصور پزشکی و محاسبه دیه

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. اگر قصور یک پزشک محرز شده باشد و دادگاه از پزشکی قانونی نظرش را در مورد میزان قصور و دیه و ارش احتمالی استعلام کند،کارشناس پزشکی قانونی میتواند بر اساس نظر و معاینه ی خود درصد دیه و ارش را صفر درصد اعلام کند و بگوید با وجود قصور پزشک ولی هیچگونه دیه و ارش وجود ندارد؟آیا تا به حال صفر درصد ارش یا دیه داشته ایم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم وقتی قصور پزشک در اعضاء موجب اسیب شده باشد حتما دیه نهایتا ارش درنظر خواهند گرفت مگر واقعا اسیبی نبوده و شکایت واهی باشد