30 خرداد 1401

امکان شکایت برای فروش کولر تقلبی؟

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و ممنون از راهنمایی
بنده یک دستگاه کولر راسال گذشته از شخصی خریداری کرده ام به مبلغ ۱۰ میلیون تومان.اما امسال آن را نصب کرده ام .متاسفانه کولر تقلبی است و متخصص هم تایید کرده که تقلبی هست.اما شخص قبول نداره و میگه من از شخصی دیگه خریدم و به شما فروختم اطلاعی نداشتم که تقلبیه.بنده هم فقط فیش پرداخت وجه رو دارم فاکتور ندارم.میشه ازش شکایت کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حق فسخ معامله تحت شرایطی ب استناد خیار تدلیس وجود دارد لیکن حق فسخ فوری هست و ب محض اطلاع میبایست ب فروشنده اظهارنامه ارسال و اراده خود را مبنی بر فسخ اعلام نمایید و در صورت لزوم دادخواست تایید فسخ معامله را ب ثبت برسانید تا دادگاه رسیدگی کند اما مستحضر باشید ک ب جهت گذشت مدت طولانی از معامله امکان عدم حصول نتیجه وجود دارد بدوا بهتر است تامین دلیل شود طرح شکایت کیفری نیز تحت شرایطی متصور هست ک البته جهت اظهارنظر قطعی میبایست توضیحات بیشتری ارائه شود موید باشید