30 خرداد 1401

مطالبه وجه چک توسط طلبکار

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
همسر بنده مشکل اختلال روانی(دوقطبی) دارد وسه سال است زیر نظر روانپزشک می باشد دو ماه قبل یک برگ چک بنده را امضا کرده و سفید به یک طلا فروش که از قبل می شناخت داده و نزدیک ۵۰۰ میلیون طلا از وی دریافت کرده حالا اون آقا چک بنده رو با رقم ۳ میلیارد برده بانک و برگشت زده . و ادعا دارد که ضرر کرده وطلب ۷۰۰ میلیون پول می‌کند تا چک را عودت دهد .چه باید کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم امضاء توسط چه شخصی انجام گرفته مهم است و اینکه نیازربه بررسی بیشتر دارد و باید بتوانید سرقت چک را اثبات نمایید