19 خرداد 1399

طلب مالی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. ما یه مبلغ زیادی از حدود ده سال پیش طلب کاریم رای قاضی هم حدود هفت ساله به نفع ماست، آیا میشه به ارزش پول امروز مصادره کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، هرزمانی دادخواست مطالبه وجه را با اسناد و مدارک موجود مطالبه نمایید میتوانید خسارت تاخیر تادیه هم به عنوان خواسته اضافه نمایید و واحد اجرا خسارت را محاسبه مینماید