31 خرداد 1401

جعل امضا یا سو استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درودبرشما... ازچکهای طرح قدیم که قابلیت پشت نویسی باتغییر تاریخ مبلغ وغیره راداشتندچنانچه دارنده چک باجعل امضاصاحب چک تغییراتی درچک انجام دهدوچک رابانک ارائه نمایدوچک رابرگشت نمایدولی اقدام قضایی برروی چک موصوف انجام ندهدبه چه طریق میبایست درمحاکم عمومی برعلیه برگشت کننده چک اقدام نمودوباچه عنوان شکایت کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید از طریق مراجع قضایی شکایت جعل علیه ایشان مطرح نمایید اما چون اقدامی جهت اخذ وجه آن انجام نداده می توانید دادخواست استرداد باشه چک را مطرح کنید و باید ثابت کنید که به وی بدهکار نیستید