31 خرداد 1401

برای رفع توقیف حساب چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

حسابمو بستن میرم هر جا هر کی یه جواب میده یکی میگه ارز سایتی هیچ جا بهم جواب نمیدن چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ میبایست بدوا ب بانک مراجعه کنید بانک توقیف کننده حساب مشخصا بانک دستور قضایی گرفته و خود نمیتواند مبادرت ب انسداد حساب کند آنچه ک باید مدنظر قرار گیرد این هست ک مرجعی ک دستور توقیف داده همان مرجع صالح و مختار ب دستور رفه توقیف هست از بانک شعبه توقیف کننده را استعلام بگیرید مراجعه حضوری ب شعبه قضایی و علت اصلی را جویا شوید سپس با رفع علت توقیف نامه ازشعبه گرفته و ب بانک تحویل دهید تا تعیین تکلیف موضوع و رفع علت امکان رفع مسدودی وجود ندارد و چاره ان مراجعه حضوریست ب شعبه صادر کننده دستور،در نهایت میتوانید دادخواست رفع توقیف حساب بانکی را ب ثبت برسانید تا دادگاه ب موضوع و مشکل شما رسیدگی و عنداللزوم رای مقتضی را صادر کند موید باشید