01 تیر 1401

تمديد اجاره با افزايش اجاره بها

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یه مغازه از مغازه های تجاری سپاه شهر قدس اجاره کردم وهر ماه هم اجاره به موقع دادم حالا وقت اجاره تمام شده ونماینده .مالی سپاه گفته باید تخلیه کنی من ازش درخواست نمودم که ۳ماه بهم فرصت بدهد ولی فرصت نشده میگه باید تخلیه بکنی آیا راه قانونی هست که بتوانم ۳ماه دیگه قرداد تمدید کنم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي شما ميتوانيد يكسال ديگر با افزايش ٢٥درصدي احاره بها اجاره را تمديد نماييد و در صورتيكه بخواهيد سه ماه ديگر در آن مغازه بمانيد ميبايست صرفا با مالك توافق نماييد .