01 تیر 1401

گزارش رابط نامشروع به پلیس

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، وقت شما بخیر
دوست بنده در ماشین با یک دختر مشغول حرف زدن بودند که دو ماشین شخصی که پلیس نبودند جلوی آن ها را گرفته و به ماشینشون سنگ میزنن. این ها هم فرار میکنن و دو ماشین مزاحم، دوستم را تعقیب میکنن و شیشه رو پایین میدن و تهدید میکنن که گزارش میدن و به پلیس هم فکر کنم زنگ زدن اما دوستم از دستشون فرار کرده، خواستم بدونم تهدید کردن آن ها به گزارش دادن تا چه حدی درست است؟ و اینکه پلیس امنیت اخلاقی به گزارشات اینچنینی رسیدگی میکند؟
احتمالا شماره پلاک رو گزارش دادن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگردهم گزارش نمودند شما انکار نمایید درصورتی که اصلا چنین کاری انجام نمیشود نگران نباشید