01 تیر 1401

مطالبه وجه به نرخ روز؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ابان ۹۹ ده تومن باید کسی بهم می داد ولی نداد حالا اکنون که تیر ۱۴۰۱ هستیم به نرخ رکز چقدر باید به من بده؟ ماهانه حساب کنید.

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مبلغ خسارت تاخیر تادیه در دیون از تاریخ ارسال اظهارنامه یا مطالبه رسمی(ثبت دادخواست)بطرفیت مدیون لغایت تاریخ اجرای حکم هست و اگر اظهارنامه ارسال داشته یا دادخواست ثبت کرده اید میبایست زمان ان مشخص باشد ک امکان محاسبه خسارت تاخیرتادیه وجود داشته باشد،صرف اینکه چه زمانی میخواست دین را ب شما پرداخت کند ملاک نیست ملاک تاریخ مطالبه رسمی هست موید باشید