02 تیر 1401

پاسخ به سوال کاربر ۱۰۵ و ۱۰۶ قانو

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ممنون جناب متخصص عزیز .سوالات ما در نتیجه تحقیقات هست که بنده در پی تدوین آن با موضوع مرور زمان هستم.برای همین کامل نیست .ولی در مورد پاسخ جنابعالی در مورد عدم شمول مرور زمان به استفاده از سند مجعول عرض کنم که:
شماره نظریه:
شماره پرونده:
99-152-872 ک

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه
بزه استفاده از سند مجعول از جرایم آنی است زیرا عنصر مادی جرم در هر زمان که کسی سند مجعول را با علم به مجعول بودن آن به منظور استفاده ابراز می کند تحقق می یابد. لذا با حصول شرایط مقرر در ماده 105 قانون مجازات اسلامی 1392 می تواند مشمول مرور زمان موضوع این ماده باشد.

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم پاسخ به سوال جنابعالی به رای دادگاه تجدید نظر استان تهران شعبه ۱۰۱۹ دادگاه عمومی جزایی تهران رجوع تا پاسخ خود را نسبت به استمراری بودن و مشمول مرور زمان نشدن خود را دریافت نمایید