21 خرداد 1399

تهمت

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسایمون بهمون تهمت زد و ازمون شکایت کرد،حدود یکسال مارو کشوند کلانتری و دادگاه،اونجا رای و به ما دادن و شکایتشون رو رد کردن حتی اونا اعتراض هم کردن بازم تاثیری نداشت،میخوام ازشون به خاطر تهمت و گرفتن وقتم شکایت کنم،به چه عنوان و چجوری اقدام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام. با عنوان افترا میتوانید شکایت نمایید ولی بایستی ثابت نمایید که شاکی با سونیت شکایت تهمت را علیه شما نطرح نموده. به سختی میتوانید رای به نفع خود بگیرید