02 تیر 1401

تاثیر حکم دادگاه کیفری در پرونده حقوقی

دسته بندی : کیفری | جعل
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. دوتا از ورثه از زن بزرگتر با ارایه تقسیم نامه به دادگاه کیفری مدعی تقسیم اراضی توسط پدرمان در زمان حیاتش و واگذاری دو قسمت ان اراضی به انها شده.. که تقسیم نامه جعلی بود و حکم قطعی شش ماه حبس صادر شد.. حالا بعد از چند سال دوباره ان تقسیم نامه جعلی را ارایه ندادن اما مدعی تقسیم با دادخواست حقوقی اثبات مالکیت به طور شفاهی با شهود شدن.. ۱_ ایا حکم تقسیم نامه جعلی سابق برابر ماده ۱۸ قانون دادرسی کیفری در این پرونده حقوقی تاثیر دارد شامل امر مختومه می شود یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. مطمئنا حکم جعل صادر شده تاثیر خواهد داشت ولی چنانچه خواسته جدید متفاوت باشد شامل قاعده اعتبار امر مختومه نخواهد بود