21 خرداد 1399

آرار و اذیت

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدوده یکساله یه جایی مستاجرم و یک همسایه دارم اون هم مستاجره به شدت اهل آزار و اذیته...
مدام مهمانی های شبانه تا 4 صبح...
مدام سرو صدا...
فحش های رکیک...
مدام وقتی مادرش نیست و شب کاره پسر میاره خونه و صداشون افتضاحه
چندین با ربه صاحبخونش گفتیم و میگه بهش تذکر دادم ولی اونا بدتر میکنن...
ما چندیدن بار خواستیم به 110 اطلاع بدیم ولی بخاطر احترام به صاحبخونش این کار رو نکردیم ولی واقعا خسته شدیم...
ما ساعت 5 مجبوریم از خونه بخاطره کارمون خارج بشیم و این بی خوابی و عدم آرامش واقعا اذیتمون میکنه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر تا انقضای قرارداد اجاره چیزی نمونده تحمل کنید تموم بشه چون نتیجه شکایت به این زودی حاصل نمیشه و لی اگر از اجاره هنوز زمان باقی هست باید علیه مستاجر و موجر هردو باهم شکایت ایجاد مزاجمت طرح کنید تا مستاجر و موجر در مقابل هم قرار بگیرند . و از طرفی شما برای اثبات ادعا یخود بهتر است از شهادت همسایه های دیگر و نیز تصویر برادری همراه با ضبط صدا اقدام کنید و در شبی که مهمانی دارند با پلیس تماس بگیرید تا مراتب صورت جلسه شود در غیر این صورت وضعیت شم بدتر می شود