02 تیر 1401

امکان طرح شکایت افترا در مراجع کیفری

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب شخصی از بنده به جرم جعل و کلاهبرداری شکایت نمود پرونده در پلیس آگاهی تشکیل وار بنده وایشون تحقیق شد پرونده به دادیاری ارجاع شد در اونجا این شخص رفته بود واز ادامه شکایتش انصراف داده بود که قرار منع تعقیب صادر شده بود برای بنده که ایشون مجدد رفته بود اعتراض کرده بود و قرار دادسرا نقض شد مجدد الان باز رفته از ادامه روند شکایتش انصراف داده برای بار دوم البته تا الان من به دادگاه احضار نشدم میخواستم بدونم من الان می توانم از ایشان به جرم افترا شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرف تظلم خواهی به مراجع مستعد جرم افترا نیست و امکان این امر وجود ندارد