03 تیر 1401

عدم تمکین زوجه و اعلام سرقت زوج در مورد هبه

دسته بندی : کیفری | سرقت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسرم برام گوشی خریده یکسال پیش.الان من تمکین نمیکنم وگوشی همراهمه.رفته اعلام سرقت کرده میتونه ازم بگیره؟مامور میادبه ادرس یاخودش.میشه راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در دفاع از خود اعلام نمایید که کادوی تولد یا ازدواج و... به شما داده شده و علت شکایتداختلافات خانوادگی میباشد حکم منع تعقیب خواهد شد