03 تیر 1401

رفع انسداد از حساب های بانکی؟

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر حسابم بخاطر سایت شرط بندی مسدود شده و کل پولم داخله اون حسابه میخواستم راه حلی بگید ک زودتر بتونم حساب مسدود شده رو باز کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ شرط بندی وصف مجرمانه دارد و در صورت تحقق جرم و مسدودی حساب یا حساب های بانکی تا رسیدگی و تعیین تکلیف کلی از حسابها رفع توقیف بعمل نخواهد آمد مرجع قضایی صادرکننده دستور توقیف ذیصلاح برای صدور رفع توقیف است از بانک مربوطه شعبه قضایی را جویا شده و در اسرع وقت جهت تعیین تکلیف ب ان جا مراجعه کنید تا تعیین تکلیف حساب بانکی توقیف خواهد ماند موید باشید