22 خرداد 1399

چه کارهایی میتوان برای افراد معتاد که خرجی هم نمیدهند انجام داد؟

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دختری 19 ساله هستم که پدرم خیلی سال هست که اعتیاد دارد و در خانه ای که مادرم به زحمت اجاره کرده یک اتاق را اشغال کرده و صبح تا شب در حال مصرف مواد هست و خرجی هم که اصلا نمی دهد و وقتی هم اعتراض میکنیم با کتک و فحش ایشون مواجه میشویم من واقعا این شرایط برام سخت هست واقعا ابرویی برای ما نمونده لطفا راهنماییم کنید من چکاری میتونم انجام بدم و از چه طریق اقدام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام خدمت شما کاربر گرامی با عرض تاسف برای اتفاقات پیش امده برای شما و خانواده محترمتان این امر نیازمند شکایت کیفری می باشد و بعد اجبارا به مراکز درمانی دولتی معرفی می شوند.شما می توانید طبق ماده ی 16 قانون اصلاحی مبارزه با مواد مخدر با داشتن دستور قضایی ایشون را به مراکز دولتی و درمانی بفرستید برای مدت یک تا سه ماه همچنین تمدید مهلت نگهداری با درخواست این مراکز بلامانع می باشد.