03 تیر 1401

ضرب و جرح در محل کار و راهکار

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شخصی به برادرم در محل کار حمله کرده و کل استخونای صورتش رو شکسته از اونجایی ک عموش ضامنش هست و شرکت اون شخص را اخراج کرده و می خواد مدارک ضمانتش را تحویلشون بده .ایا راهی وجود دارد که ما مانع ارائه مدارک استخدام و ضمانت شخص نامبرده بشویم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم نیازی به اینکار نمیباشد شما طرح شکایت نمایید فقط هویت طرف مقابل برای شما کفایت خواهد ننود نهایتا درصورت عدم حضور جلب خواهد شد