04 تیر 1401

مطالبه خسارات ناشی از معامله ثمن معیوب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. گیربکس ماشین بنده به علت روغن بی کیفیت خراب شده و حدود ۲۵ میلیون تومن هزینه تعمیر شده که از فروشنده شکایت کردم و قراره که روغن تست بشه. اگه حق با بنده باشه، سایر هزینه هایی رو که در طی دو هفته خواب ماشین متحمل شدم ( مثل هزینه های افت قیمت ماشین، آژانس، امداد خودرو، خواب ماشین، مرخصی از محل کار و ....) رو می تونم بگیرم؟ چه هزینه های دیگری رو علاوه بر موارد ذکر شده میتونم بگیرم؟ با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه کلیه خسارات وارده(مواردی ک ذکر کردید)ب انضمام کلیه خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه را مطرح بفرمایید در ردیف خواسته ها مطالبه خسارت های مذکور قید شود با محکومیت خوانده ب تادیه این خسارات نیز محکوم خواهد شد موید باشید