04 تیر 1401

عدم اعتنای قاضی در دعوای مبنی بر ضرب و جرح و تهدید و توهین

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در جریانی که افرادی ارازل و اوباش به ما حمله کردند و با چوب و چماق به سرم زدند و باعث ورم و کبودی سر سرخی سر شدم
با سلاح سرد حمله میکردند . با قمه. و انواع فحش می‌دادند فحش های ناموسی میدادند و حرامزاده‌ ای خطاب به ما می‌گفتند
با سلاح سرد و چماق قدرت نمایی میکردند
با وجود اینکه سه شاهد هم بردیم دادگاه ولی متاسفانه قاضی پرونده خیلی سرد به این موضوع نگاه می‌کنه و میگه که همه ی اینا ی جرم کوچک هست با اینکه اون ارازل اوباش تهدید به قتل کردند و نسبتا سرد رفتار می‌کنه
انگار نمی‌خواد اون حکم واقعی رو بر علیه اون ها صادر کنه . میخواستم ببینم ما چکار باید بکنیم ؟ و با چیزایی که گفتم ورم و کبودی سر و سرخی سر چقدر دیه تعلق میگیره .و رفتار قاضی رو چیکار کنیم . ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ تمامی موارد مطرح شده در قانون جرم انگاری شده و در صورت اثبات مجازات سنگینی برای این موارد خصوصا ضرب و جرح با سلاح سرد در نظر گرفته شده تهدید ب قتل و توهین نیز مستقلا جرم هست و میبایست ب پرونده شما خصوص با معرفی سه شاهد بطور جدی رسیدگی شود مع الوصف در جلسات رسیدگی ادله و شواهد خود را بطور کامل ارائه دهید ب پزشکی قانونی میبایست معرفی شوید و در صورت آثار ضرب و جراحات قطعا دیه و ارش در نظر گرفته میشود گواهی پزشکی قانونی با شهود موثر هست در صورت عدم نتیجه گیری قطعا فرصت اعتراض در مهلت قانونی را خواهید داشت و دادگاه تجدیدنظر میتواند رای بنفع شما صادر کند با احدی از متخصصین مشورت نمایید موید باشید