04 تیر 1401

امکان شکایت افترا وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | افترا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من با یه پیج دعوام شد و تو یه سایتی تاپیک زدم و برای کاربرای سایت نوشتم که اون شخص کلاهبرداره و پول منو خورده و دراصل تهمت زدم بهش ولی هیچ مدرکی نداره جز اون تاپیک که میشه پاکش کرد الان اگر پاک کنم میتونه باز شکایت کنه به فتا؟ تهدید کرده که شکایت میکنه میخواستم بدونم دستش به جایی بند هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اصولا اطلاعات و داده های فضای مجازی ک سرور اپلیکیشن ها در خارج از کشور وجود داشته باشد و یا سایت های خارجی اگر اطلاعات حذف شود امکان بازیابی وجود ندارد چون سرورها در دسترس نیستند و اگر دلیل دیگری نباشد طرح شکایت بعید هست منتج ب نتیجه شود لیکن برای اپلیکیشن های داخلی یا سایت های داخل کشور این امکان وجود دارد مع الوصف عناصر مادی و معنوی افترا(سونیت با هتک حیثیت)اینجا محرز هست و تحت شرایطی امکان احراز عنوان مجرمانه و پیگیری وجود دارد موید باشید