04 تیر 1401

تسلیم ب رای صادره و نحوه اجرای حکم جریمه نقدی؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
بعد از دادگاه تجدید نظر که جزای نقدی تخفیف خورده .باید منتظر اخطار اجرای حکم باشم تا پیامش بیاد بعد اقدام کنم .
در این مرحله شامل ۲۰ در صد تخفیف می شه یا خودم پرونده رو از دادگاه بدوی پیگیری کنم؟
سپاس از لطف شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص سوال اول شما بله موارد اجرای حکم ب شما ابلاغ میشود پس از قطعیت رای صادره و آنگاه میتوانید از طریق اجرای احکام جزای نقدی را پرداخت نمایید در خصوص سوال دوم مستند ب ماده ۴۴۲ آیین دادرسی کیفری تسلیم ب رای و تخفیف درمجازات محکومیت های تعزیری منوط ب عدم تجدیدنظر خواهی یا استرداد ان قبل از انقضای موعد تجدید نظر خواهی هست حال اگر شما تجدیدنظر خواهی کرده اید دیگر مشمول تخفیف ناشی از تسلیم رای(یک چهارم)نمیشوید و جریمه قطعی شده میبایست تماما پرداخت شود موید باشید