05 تیر 1401

خرید پکیج آموزشی جرم هست؟

دسته بندی : رسانه | کپی رایت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. بنده همراه با چند نفر از دوستانمان به صورت شریکی ( پول ها تقسیم و به من داده شده و من پرداخت کرده ام) یک بسته ی اموزشی شامل چند فیلم را خریداری کرده ایم ایا ما (من) جرمی مرتکب شده ام ؟ و ایا فروشنده میتواند شاکی شود که ما نباید اینکار را میکردیم.؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ صرف خرید پکیج ها و فیلم های آموزشی ک وصف مجرمانه ندارد تنها در صورت سواستفاده(نشر،تکثیر و...)بدون اجازه صاحب اثر برای صاحب آثار آموزشی حق شکایت و مطالبه خسارات قانونی ایجاد میشود لازم بذکر هست فروشنده در صورت غیرقانونی بودن فروش از جانب صاحب اثر مسئول هست و اگر سواستفاده ای ازجانب خریدار نشود مسئولیتی متوجه خریدار نیست موید باشید