23 خرداد 1399

مهلت تخلیه منزل

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. چندین سال است در آپارتمانی مستاجر هستم . برای امسال قرارداد اجاره ام چند روز است تمام شده است . ولیکن مالک هنوز قرارداد را با شرایط جدیدی که بهشون پیشنهاد کردم تمدید نکرده است . اگر مالک بخواهد که ملک را تخلیه کنم چه مدت برای تخلیه ملک مهلت دارم ؟؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما در خصوص فرض سوال بستگی به پیگیری موجر دارد اما معلوما بین ۲ هفته تا یک ماه زمان میبرد