05 تیر 1401

جلب طلبکار جهت مطالبه طلب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

وقت بخیر.
آیا راهی برای گرفتن حکم جلب توسط طلبکار در صورتی که بدهکار دارای ملک و ماشین باشد هست؟ مثلا واریز مقداری از مبلغ طلب به حساب دادگستری؟
لازم به ذکر هست که تمامی درخواست های بدهکار مبنی بر اعسار از پرداخت بدهی هم رد شده است. من به دنبال راه سریع تر هستم برای دریافت طلبم. نزدیک به 6 ماه هست که برگه توقیف سندی فیزیکی خودرو این شخص را گرفته ام اما هنوز خودرو توقیف نشده و نمیدانم آن را کجا نگه می دارد. از طرفی هم نمیخواهم درگیر توقیف ملک و پروسه طولانی آن بشوم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درخواست خود را ارائه دهید تا حکم جلب صادر شود درصورتی که وثیقه ارائه نکرده باشد میتوانید