05 تیر 1401

رضایت شخصی و جنبه عمومی جرمد

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام سه نفر از شخصی با عنوان کلاهبرداری و جعل سمت شکایت کردیم و در مرحله بازپرسی رضایت دادیم.حالا آیا پرونده برای بررسی جنبه عمومی اتهامات به دادگاه میره؟ میخوام بدونم بعد از رضایت ما پرونده چه مسیریو طی میکنه.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم رضایت شاکی مهمترین رکن در تخفیف مجازات میباشد درضمن جنبه عمومی جرم با احراز شود رسیدگی ادامه خواهد اما اگر سابقه نداشته باشد نهایتا به جزای نقدی بنفع دولت محکوم خواهد شد