06 تیر 1401

تاخیر تادیه چک و محاسبه آن...

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
سال ۱۳۸۹ چک برگشتی داشتم الان شکایت شده مبلغش ۵۰۰۰۰۰ تومانه الان چقدر باید پرداخت کنم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ سررسید لغایت تاریخ اجرای حکم قابل مطالبه هست لذا با مبلغ مذکور اگر سررسید سال ۸۹ بوده و امسال مبلغ چک را پرداخت نمایید اصل مبلغ ب همراه خسارت مجموعا معادل ۶ میلیون و ۵۸۴ هزار تومان میبایست پرداخت شود موید باشید