06 تیر 1401

تصرف در ملک مشاع بدون رضایت دیگر شرکا

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام."ملکی مشاع" هست که ما ۴ دنگ سهم داریم و شریک دیگر ۲ دنگ سهم دارد.

خود ما به ملک نیاز داریم و می‌خواهیم برای خودمان استفاده کنیم ولی شریک دیگر راضی به استفاده ما از ملک نیست.

آیا تصرف ملک و استفاده ما از آن ملک مشکلی ایجاد نمیکند؟

ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله ملک مشاعی مقررات خاص خود را دارد و بجهت ذیحق بودن تمام شرکا نسبت ب جز جز آن تصرف مادی هریک از مالکین نیاز ب رضایت و اجازه شریک یا سایر شرکا دارد لذا بهتر هست در صورت قابل افراز بودن ملک دعوای تقسیم ملک را مطرح بفرمایید و در صورت غیر قابل تقسیم بودن تصرف مادی شما بدون اذن و رضایت شریک ولو با مالکیت ۲ دانگ یا حتی کمتر برای ایشان حق طرح دعوای رفع تصرف و خلع ید ایجاد میکند مضاف بر اینکه میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را نیز از شما مطالبه کنند موید باشید