06 تیر 1401

رد شدن دعوی حقوقی در ارتباط با کیفری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،به ترتیب اول بنده بطرفیت ۳ نفر بصورت مجزا دادخواست اعلام ابطال معامله ثبت کردم(قولنامه زمین برای انجام کاری حقوقی داده بودم به این ۳ نفر بصورت مجزا که الان میگن خریدیم ازت،وسوء استفاده دارن میکنن ازقولنامه هام) دوم،از یکی از این ۳نفر به اتهام کلاهبرداری از طریق رمالی شکایت کردم که الان دربازپرسیه وسپس این ۳نفر دریک دادخواست از من به جرم فروش مال غیر شکایت کردند،سپس من از دونفر باقیمانده به بصورت مجزا با اتهام کلاهبرداری ازطریق جعل عنوان وکیل پایه یک دادگستری واز نفر دوم به عنوان کلاهبرداری از طریق جعل عنوان کارآموز وکالت شکایت کردم که ۳شکایت کلاهبرداری من از این ۳نفر ویک شکایت فروش مال غیر این ۳نفر ازمن باهم دربازپرسی تجمیع شده وبرای ۱۴۰۱/۷/۶ وقت نظارت تعیین شده،دادخواست های اعلان ابطال معامله ای که بطرفیت این ۳نفر داده بودم به دادگاه حقوقی ارجاع شده، ومن درخواست اناطه داده بودم به بازپرسی که صبر کنه تا پرونده های حقوقی بررسی بشه، الان اگه من نتونم در شکایت های حقوقی اعلان ابطال معامله ای که از این ۳ نفر مطرح کردم، این ۳نفر رو محکوم کنم ودادگاه حقوقی حکم صادر کنه که قولنامه های این ۳ نفر درسته ودعوی منو رد کنه... آیا شکایت های کیفری کلاهبرداری که از این ۳شخص کردم رد نمیشه بخاطر اینکه در دادگاه حقوقی نتونستم این ۳ نفر رو محکوم کنم وحکم به نفع این ۳ نفر صادر شده یا ارتباطی به حکم دادگاه حقوقی نداره ورسیدگی میشه به شکایت های کیفریم از این ۳ نفر واگه درشکایت های کیفری که از این ۳نفر کردم حق بامن باشه این ۳ نفر محکوم میشن وقولنامه هاشون هم باطل میشه حتی با صدور حکم بر اعتبار داشتن قولنامه های این سه نفر از سوی دادگاه حقوقی؟؟سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به پرونده شما کیفری رسیدگی خواهد نمود مشکلی در روند ایجاد نمیکند