06 تیر 1401

چگونه در برابر طرح دعوا و مطالبه خسارات وارده دفاع کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
بنده به مدت 6 ساله کار برق ساختمان و نصب کولر گازی و اسپلیت و..... انجام میدم
اسنفد 1400
یکی با بنده تماس گرفته
گفته که تلوزیون برای نصب
من رفتم پیششون و کار رو واسشون انجام دادم. روز اول چون آنتن نداشت. فرداش هم رایگان رفتم آنتن وصل کردم.
بعد از 15 روز تماس گرفتن که تلوزیون خراب شده.
من روز اول بهشون گفتم باید نصاب بیاد واستون نصب کنه. گفت نمیخاد. خودت نصب کن

الان میگن تلوزیون سوخته
تو چرا اومدی نصب کردی وقتی مال شرکت نبودی
بهشون میگم من اول به شما گفتم
شما گفتی نصب کن ولش کن
الان میگه نه نگفتی

خلاصه میگن میخواهم برم ازت شکایت بکنم.
میخواستم بدونم آیا منو میتونه محکوم کنه یا خیر

والا من واس 100 نفر رفتم اینجوری نصب کردم. اولین بار توی این 6 سال واسم اینجوری پیش اومده

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص دعوای احتمالی طرح شکایت حقوقی مبنی بر مطالبه خسارات وارده از جانب طرف مقابل متصور هست با تامین دلیل،نظر کارشناسی و دیگر ادله و شواهد منتهی کاربر گرامی مستحضر باشید در براورد خسارات با نظر کارشناسی و مطالبه انها از شما اصل بر تقصیر شما در اتفاق بوجود امده هست و میزان خسارتی ک بواسطه رابطه سببی ناشی از قصور شما ایجاد شده است امکان محکومیت وجود دارد ب جبران خسارات وارده لیکن توجه داشته باشید ک امکان دفاع مستدل بموجب طرح لایحه تخصصی در صورت دعوای احتمالی برای شما وجود دارد همچنین میتوانید ب ادله و قرائن(تماس های فی مابین برای رضایت و اذن انها در جهت نصب علیرغم تذکر خودتان مبنی بر ایفای مسئولیت بواسطه نصاب دیگر و ...) و در صورت وجود شهود و ....استناد کنید تا مقام قضایی نسبت ب موضوع بررسی دقیقتری داشته باشد علی ای حال با وجود اینکه امکان دفاع دارید لیکن نباید مبادرت ب پذیرش مسئولیت ریسک پذیر در موارد این چنینی کنید زیرا مقصر در هرحال مسئول جبران خسارات هست بنظر بهتر هست در صورت طرح شکایت با احدی از متخصصین سایت مشورت نمایید موید باشید