07 تیر 1401

اخذ رضایت رسمی در دفتر اسناد رسمی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام يكماه پيش تصادف كردم مقصر هستم ولي طرف برا گرفتن خسارت شكايت نكرده در عين حال اقدام به تامين دليل كرده و قرار شده بع عنوان خسارت مبلغي پرداخت كنم وإيشان هم درازاي ان رضايت محضري بدهد. أيا بدونشكايت اين مسىله امكان پذير است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما می‌تواند با حضور در دفتر اسناد سندی تنظبمس کنید که ایشان خسارت و دیه خودش را دریافت کرده و دیگر هیچ ادعا ندارد .