07 تیر 1401

امکان شکایت از کودکان حسب توضیحات وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید برای شکایت از همسایه هایی که بچه هاشون رو وقت و بی وقت میفرستن توی کوچه چه اقدامی باید انجام داد؟!اصلا حق اینکه در کوچه بازی بکنند را دارند یا خیر؟!آیا باید مدرکی ازشان جمع کنم؟!

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بطور کلی عمل مربوط ب افراد مذکور فی نفسه وصف مجرمانه ندارد لیکن اگر بواسطه بازی در کوچه سر و صدا یا شلوغی و یا دیگر مصادیق مزاحمت و سلب آسایش ایجاد شود موضوع متفاوت هست در اینصورت امکان طرح شکایت وجود دارد و لزوما هر دعوایی نیازمند اثبات بواسطه ارائه ادله و شواهد محکمه پسند هست ادله ای ک میتوان ب ان استناد کرد صورتجلسه کلانتری،استشهادیه عادی از همسایگان،شهادت شهود و دیگر قرائن از جمله فیلم ضبط شده و ....هست در ضمن برای رفع مزاحمت میتوان ب دو طریق حقوقی و کیفری اقدام کرد ک تصمیم با شماست موید باشید