07 تیر 1401

برای شکایت از قاضی اجرای احکام چه باید کرد؟

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
قاضی اجرای احکام بجای اجرای حکم به پرونده ورود کرده و 5 سال بطول انجامیده.به کدام مرجع میتوان شکایت و رسیدگی کرد
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در صورت بروز تخلف انتظامی از جانب قضات ک در حیطه وظایف شغلی و کاری باشد میتوان به دادسرای انتظامی قضات شکایت برد بدین منظور شکایت مستدل خود را از طریق دادگستری کل استان محل سکونت خود یا بصورت حضوری ب محضر دادسرای مربوطه در تهران برسانید موید باشید