07 تیر 1401

حکم ضرب و شتم در دوران تعلیق مجازات؟؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید درنامه پزشک قانونیم که موردضرب وشتم همسرم قرارگزفتم نوشته شده سیاه شدگی بازوی راست.سیاه شدگی وسه کبودی بازوی چپ.ازناحیه صورت و سمپ چپ سربدون اثارظاهری ضرب!وجرح متالم است.باتوجه به سابقه کیفری همسرم به دلیل تهدید وتوهین ایشان به سه سال تعلیق و ۱۶ملیون جریمه نقدی و ۴۰ضربه شلاق محکوم شدند و الان درتعلیق بسرمیبرند حکم دادگاه اکنون چه میباشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر در دوران مجازات تعلیقی فرد مجددا مرتکب جرم جدیدی شود(اینجا ضرب و شتم عمدی)علاوه بر مجازات جرم جدید ب مجازات تعلیق شده جرم سابق نیز محکوم خواهد شد ضرب و شتم دیه و حسب مورد حبس و جزای نقدی دارد ک افزون بر مجازات تعلیقی مذکور اجرا خواهد شد موید باشید