08 تیر 1401

شکایت در خصوص تهدید به هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من سال ۹۶با آقایی به قصد ازدواج اشنا شدم در آن زمان حدود ۱۷سال سن داشتم بعد از دو سه بار قرار و ملاقاتی که داشتیم رابطه به دلایلی توسط خود آقا تمام شد وپس از گذشت مدت زمانی برگشت و آزارو اذیت برای خودم و‌خانواده و اطرافیان و توهین و تهدید وتهمت و بی ابرویی را شروع کرد و از تمام مکالمات اسکرین و ضبط صوتی تماسها را داشت من این مسئله را با همه جز پدرم به دلایلی درمیان گذاشتم ولی نتوانستم اقدامی انجام دهم . درحال حاضر ایشان قصد انتقام و یا بهم زدن رابطه اینده ام را دارد بخاطر عکسها یا پیام هایمان و من در شرایط ازدواج قرار گرفتم و ازاین آقا میترسم .می خواهم اگر ممکن است راهی را برای اینکه دیگر تهدیدی برای اینده ام نباشد به من بگویید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از ایشان بابت تهدید به انتشار تصاویر و مطالب خصوصی شکایت کنید .