08 تیر 1401

رفع توقیف حساب بانکی چه دلیلی دارد؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید من پریروز حساب بانکیم مسدود شد امروز رفتم بانک گفتند که از سوی پاسگاه منطقه چادگان مسدود شده. اخیرا از حساب بانکی من توسط یک کلاهبردار سواستفاده شده و مبلغ کلاهبرداری رو به حساب من زدن. حدس میزنم به همین دلیل فردی که از او کلاهبرداری شده از من شکایت کردن و حساب من مسدود شده. ولی هنوز پیامکی برای شکایت برای من نیومده. همچنین اسم و مشخصات شاکی روهم ندارم که تماس بگیرم و موضوع رو توضیح بدم بهشون تا برن شکایت رو پس بگیرن و حسابم آزاد بشه. باید چیکار کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ توقیف حساب بانکی مشخصا علت قضایی دارد و همان مرجعی ک دستور توقیف حساب داده(اعم از دادسرا،آگاهی،پلیس فتا یا دادگاه)ذیصلاح برای صدور دستور رفع توقیف هست باید ب همانجا مراجعه و علت را جویا شوید و امکان اطلاع از موارد پرونده در شعبه رسیدگی کننده وجود دارد تا علت رفع نشده و از شما رفع اتهام نشده حساب بانکی در توقیف خواهد ماند و اگر شکایتی علیه شما مطرح گردد لزوما ابلاغ میبایست شود ب شعبه رسیدگی کننده یا مرجع توقیف ترجیحا مراجعه یا ب وکیلی در آنجا وکالت داده یا طی ارسال لایحه ای تقاضای رفع توقیف نمایید مراجعه حضوری از همه موارد بهتر است موید باشید