08 تیر 1401

حق الوکاله برای امور اداری کارخانه؟

دسته بندی : حقوقی | پرداخت حق الوکاله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید یک وکیل برای کار های اداری تأسیس کارخانه چه مبلغی در یافت می کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حق الوکاله امری کاملا توافقی بین وکیل و موکل هست و اعلام مبلغی حدودی یا حتی معین تداخل در امور کاری بوده و ب هیچ وجه صحیح نیست با وکیلی در حوزه مربوطه مشاوره گرفته و ضمن بیان موضوعات کلی در صورت تمایل مبادرت ب اعطای وکالت و تنظیم قرارداد کنید در تتظیم وکالتنامه و حدود اختیارات نیز مسئولیت های وکیل دقت فرمایید موید باشید