08 تیر 1401

پرداخت جزاي نقدي و حبس تعزيري

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده چند ماه پیش از شخصی شکایت کردم و انداختمش زندان ب جرم درگیری و ضرب و جرح تهدید ب قتل فحاشی چاقو کشی و..حالا حکم نهایی قاضی اومده شش ماه حبس تعزیری واسش بریدن چهار ملیونم جریمه نقدی میخاستم بدونم روال حبس تعزیری چیه این شش ماه زندانه یا بیرون بعد اگه این پولو نتونه بده چی کسی هم نده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي شش ماه زنداني خواهد بود و صرفا ميتوانيد مرخصي چند روز بگيريد و بابت جزاي نقدي نيز در صورتيكه معسر باشد ميتواند به صورت اقساط پرداخت نمايد.