09 تیر 1401

افترا محقق شده و میتوان اعاده حیثیت نمایم؟

دسته بندی : کیفری | افترا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر :ضمن پیام صوتی از طرف خواهر شوهرم به همسرم متهم شدم به این که رفتم پیش دعا نویس و برای خانواده‌ اشون دعا گرفتم ..می تونم ادعای اعاده حیثیت کنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ افترا انتساب عنوان مجرمانه خلاف واقع همراه سونیت و هتک حیثیت هست اما مستحضر باشید عنوان مجرمانه ای ب شما منتسب نشده ک امکان شکایت افترا و اعاده حیثیت مطرح باشد بفرض ک دعا گرفته اید جرمی مرتکب نشده اید و عنوان مجرمانه ای ب شما منتسب نشده است لذا ب زعم بنده شکایت افترا و ب تبع ان اعاده حیثیت منتفیست البته اگر بطریقی دیگر سبب هتک حیثیت یا حرمت شما شوند یا ب کاربردن الفاظی ک مشمول توهین باشد موضوع جداست و امکان شکایت تحت این عناوین وجود دارد لیکن افترا ب صرف توضیحات محقق نیست موید باشید