09 تیر 1401

امکان الزام ب ازدواج وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من دختر ۱۷ ساله ای دارم که با پسر هم سن خود رابطه داشته و باردار شده و سقط شده بعد باکره بوده مادر پسره برده به زور بدون اطلاع سونو واژینال و دیگه باکره نیست شایدم رابطه داشتن خودش اینطور میگه چطور میتونم کاری کنم که یا متعهد به عقد بشن اونم سندی چون لفظی هستند خانوادش و یا چطکر شکایت کنم که پای دخترم گیر نباشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ عقد نکاح صرفا با قصد و نیت طرفین واقع شده و امکان اخذ تعهد از طرف مقابل و الزام ایشان ب ازدواج اساسا با یکی از شروط اصلی ازدواج(قصد و رضا)در تضاد هست لذا این مورد ب هیچ عنوان شدنی نیست از طرفی با شکایت رابطه نامشروع همراه زنا قطعا دختر شما نیز مستوجب کیفر خواهد بود و پیشنهاد میشود اگر بحث زور و اجبار و تجاوز مطرح نبوده و یا قادر ب اثبات نیستید در صورت تمایل طرح شکایت نکنید مضاف بر اینکه با اثبات ایجاد رابطه نامشروع با قصد و رضای طرفین دریافت ارش البکاره و این موارد نیز منتفی خواهد بود،مراقب فرزندتان باشید موید باشید