09 تیر 1401

میزان دیه حسب توضیحات چقدر هست

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پای راست پشت قوزک یکم سوخته بر اثر اگزوز. و یکمم پای چپم خراش برداشته و مچ پام کوبیده شده. دیه چقد میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ دیه بر اساس معاینه پزشکی قانونی و درصد دیات تعیین میشود صدمات وارده میبایست دقیقا بررسی شود و استحقاق ارش یا دیه مشخص باشد و یا گواهی پزشکی قانونی باشد ک امکان تعیین میزان دیه حتی بصورت حدودی مقدور باشد شکایت را مطرح نمایید تا از دادسرا ب پزشکی قانونی معرفی شوید با معاینه بررسی و تعیین صدمات امکان محاسبه دیه یا ارش وجود خواهد داشت موید باشید