09 تیر 1401

چگونه طرح دعوا کنم و مورد معامله را بگیرم؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،، وقت بخیر من انجین موتور سیکلت رو فروختم به کسی انجین ایرانی بود انجین ژاپن گرفتم جمع کنم بخاطر کیفیت استقامتش قرار شد کارتل سمت شماره من 2یا 3روز بعد بده الان نمیده انجین من انداخته رو شاسی خودش که همون تنه موتورم بهش میگن لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم ازش بگیرم که چند ماه طول نکشه اسیر حل اختلاف نشم در ضمن مدارک شم کامل و به نام خودم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهرحال اگر طرف مقابل از تحویل کالا یا مورد معامله استنکاف میکند ناگزیر ب طرح دعوای حقوقی با ثبت دادخواست هستید میتوانید با طرح دعوا الزام ایشان را ب تحویل بخواهید یا اگر قرارداد دارید یا هر سند و مدرکی ک تعهد ایشان را ثابت میکند الزام ب ایفای تعهد را مطرح نمایید موید باشید