10 تیر 1401

سوال در خصوص کلاهبرداری در خرید خودرو

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ازتون ی کمک خواستم ی بنده خدایی حدود ۳۶ سال سن با شوهرم توی اسنپ دوست شد و با شوهر ی گف و گوی کوچیک داشته شوهر گفته میخام ماشینم بفروشم اونم گفته من ت کار خرید و فروش خونه و ماشینم اگه خدستی بفروشی بیا من کمکت میکنم با ی قیمت خوب بفروشیش بعد ۲ روز زنگ زد بیا خونم واسه قولنامه شوهرم رف ی قولنامه دستی نوشتن و ب مبلغ ۱۵۰ ملیون بعد ک شوهرم بهش گفته ماشین ما ۱۳۰ بیشتر قیمت نداده گفته اشکال نداره من بیشتر برمیدارمش ب خاطر ثوابش من دست ب خیرم ب همه کمک میکنم بعد ۱ روز زنگ ک بریم ماشینتون بفروشم پولشم بدمتون اقا مارو برده ت بنگاه ماشین ماشین ما فروخت ب یکی ۹۴ تومن گفتیم چرا ایقد کم گف شما چکار دارین امضا کن بریم بقیش بریزم ت حسابت ماهم از خدا بیخبر امضا کردیم ب خریدار ماشین گف ۹۰ تومنش بریز ت ی کارت ۴ تومنش بریز ت ی کارت دیگه ک ب اسم من بود ولی ب دست همون اقا بود گف چن وقت قبلش بهم زنگ زد گف خانمم حسابم بسته از این حرفا اگه کارتی داری بهم بدی تا ۲ روز دیگه من تا برم حسابم ازاد کنم ...ما هم رفتیم دادیمش بعد از این جریان کار اقا کارتی ک ۴ ملیون پول بود توش برداشت گف شما برین خونه من تا ظهر مول واریز میکنم ب حسابتون رف ک رف دیگه ن دیدیمش ن چیزی دیدیم جوابی نمیده رفتیم قولنامه ماشین وسخ کردیم ماشین گرفتیم ۹۰ ملیون ک بهمون داده با ۴ تومن دون ۴ تومن ک اون اقا خورد رف ماشین گرفتیم گف پول قولنامه بنگاه نفری ۱ تومن ب خاطری شما وسخ کردین پول خریدارم شما باید بدین دادیم اومدیم بیرون الان چند روزه فقط جواب پیام میده میگه من میدم تا صب تا شب هی میپیچونه الان باید چکار کنیم حتی ب دروغ ک میخاست ماششین ازمون بگیره ی قولنامه فروش زمین نوشت ک اقا این زمین مال منه قصبی ۹۰ ملیون قیمتشه ولی ب ت ۵۰ میدم ک اول زندگیته دستت بیوفته جلو این گ بماند بعد چند روز ک جواب میداد من ک نخوروم میدم یهو عکسی از چک ۳۰۰ ملیونی فرستاد من ک دارم اینم چک صب پاسش میکنم میریزم ت همون کارنی ک دستم داری بیا بگیر گفتیم خدا خبرتم بده الان چند روزه هی داره میپیچونه رفتم شاکی شدم ت دادگاه چی ب اقای قاضی بگم چکار کنم ک حقم از این اقا بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید همین موضوع را با دلایل کافی اعم از شهود و سابقه چت و پیامک به طور واضح و ساده برای قاضی توضیح دهید .