10 تیر 1401

نحوه دفاع در خصوص اتهام‌سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسایه میگویداز انبارش ۱۵۰ملیون بردم فیلم شاهد ندارد برج 3شکایت کردجایی نرسید حتی آمدند با مآمور گشت چیزی نبودبعد 3ماه من لگن خراب قرمز رنگ میبرم بیرون فیلم برداشته بعدداشتن فیلم که از اول داشت مشاوره گرفته گفتند مدرک بیار فیلم نگاه کردن گفتند همین بگو مال منه بعد 5ماه باز رفتم آگاهی آنجا هم نوشت بیگناه بعد فرستادند دادسرا از حل اختلاف بعد 1سال در 28همین ماه جلسه بوده 5ایب بودم نوشتند مجرم واخواه دادم قبول شد به نظر شما میتوانم ثابت کنم میشه راهنمایی کامل کنید وکیل بگیرم صلاح میبینید تشکر میکنم دعاگو شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان اثبات بی‌گناهی وجود دارد و میتوانید دفاع کنید لگن نربوطه مال خودشماست .جهت دریافت مشاوره بیشتر از تماس تلفنی استفاده نمایید .