10 تیر 1401

ایجاد مزاحمت و تهدید انتشار عکس

دسته بندی : کیفری | تهدید
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درود
از سوی پسری که با وی قصد ازدواج داشتم تهدید به پخش عکس هایم شدم خانواده ام اطلاع ندارم میتوانم شکایت کنم؟ بدون متوجه شدن خانوادم
چه کنم؟ مدام از من درخواستهای نامربوط دارد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید با عناوین مزاحمت -تهدید و نشر اکاذیب شکایت کیفری نمایید و درمورد اینکه خانواده متوجه شکایت شما خواهند شد خیر بعلت اینکه تمامی مراحل به صورت پیامک به خط شما ارسال خواهد شد